PPT

Patterns of Physical Transformation (PPT) wordt ook wel hypnose van het lichaam genoemd. Wanneer mensen langdurig pijnklachten hebben, verandert het lichaam van houding. De hersenen gaan signalen die via de zenuwen binnenkomen ook anders interpreteren. Zo kan een situatie van langdurig ongemak ontstaan die niet nodig is en die zichzelf in stand houdt, tenzij je ingrijpt. Daar is PPT krachtig. Het zelfvertrouwen van het lichaam kan worden hersteld met bewegingen en suggesties die zijn ontwikkeld door dr. Edie Perry, doctor in de chiropractie en nlp master trainer.

Ik ben onder de indruk geraakt van PPT doordat ik van dichtbij wonderlijke verbeteringen meemaakte. Mensen die wanhopig waren van de pijn heb ik geholpen binnen 30 minuten. Als je wilt, kan ik je aan een referentie helpen. Je kunt natuurlijk ook gewoon direct een sessie bij me boeken.

Zoals met alles vraagt ook een behandeling met PPT soms wat meer tijd. De technieken zijn in elk geval breed toepasbaar en ik werk er graag mee. Als je meer wilt weten over de patronen van fysieke verandering en het uitgebreide toepassingsgebied kun je ook eens kijken op www.laloba.nl.

 

Comments are closed.