coaching

Hoe coaching jou kan helpen weet ik pas nadat we elkaar hebben ontmoet. Dat het je kan helpen bij het bereiken van je doelen en het verbeteren van je motivatie en gedrag, dat weet ik nu al. Wanneer je deze pagina leest ben je ergens naar op zoek. Misschien weet je precies wat je wilt veranderen, maar weet je niet precies hoe. Misschien heb je een onbestemd gevoel over iets en weet je niet precies wat je dwars zit. Of zie je beren op de weg?

Coaching door mij betekent dat ik alles uit de kast haal om jou vooruit te helpen. Mensen, jij en ik, vertellen onszelf soms de gekste dingen, we hebben de meest uiteenlopende bedenkingen over situaties en we leven in de veronderstelling dat het waar is wat we geloven. We blijven vaak gedurende lange tijd dingen doen waarvan we ergens wel weten dat het niet goed is voor ons. Dat “ergens” is wat ik met je ga onderzoeken.

Met een sterke wil kom je er wel toch? Verman jezelf en doe nu het juiste. Waarom lukt het toch niet? Er is een reden waarom goede voornemens falen. We zijn mensen. De vrije wil, zoals de wetenschap er nu over denkt, is een instrument van ons bewuste denken. Heel ferm tegen jezelf zeggen: “Het is tijd om te veranderen.” heeft alleen zin als alles in jou er klaar voor is om te veranderen, ook die onderbelichte delen van je persoonlijkheid die je weinig aandacht geeft.

Jij bent uiteindelijk zelf degene die gaat veranderen, en mijn rol is om je te helpen klaar te zijn voor de verandering. Coaching is dus meer dan tegen iemand zeggen: “Wat denk je zelf?” Het is mijn verantwoordelijkheid goed te begrijpen hoe onze hersenen denken en tijdens gesprekken met jou die dingen op te merken die jij zelf niet opmerkt. Ik doe dat door je mijn onverdeelde aandacht te geven. Je zult merken dat mijn benadering persoonlijk is en oprecht.

Wil je meemaken hoe je dit keer wel kunt veranderen? Neem dan nu contact op.

 

Comments are closed.